BOM Engineering tot in de details

Passend maatwerk is onze passie. Wij zijn uitvinders op bestelling. In het BRIC -  het BOM Research Innovation Center - bedenken we zelfs proactief oplossingen zonder dat er een concrete klantvraag aan ten grondslag ligt. Waarom? Omdat wij vinden dat onze relaties recht hebben op het beste van het beste. Nadenken kan altijd, maar wij zijn van het voordenken en zo versnellen we de innovatie en helpen we u vooruit.

Gedreven specialisten

U wenst hoogvliegers met kennis van zaken die met beide benen op de grond staan en stevig de touwtjes in handen hebben? BOM Engineering ontzorgt en staat voor maximaal resultaat!
Goed opgeleide, gemotiveerde mensen met stuurmanskunst, realiteitszin en visie werken bij BOM. Onze moderne wereld heeft meer dan ooit behoefte aan doorzetters die van aanpakken weten. Bij BOM werken gedreven specialisten - mechanical engineers, tekenaars, constructeurs, projectleiders enz. - die het overzicht behouden en kennis delen over de disciplines heen. Initiatiefrijk talent dat voortdurend de grenzen opzoekt en verlegt en samen met ons wil groeien naar grote hoogte. Ambitieuze mensen die genieten van alles wat ze aanpakken. Dat enthousiasme ziet u terug in het eindresultaat. Alles draait om mensen, kennis en mensenkennis.

Historie en toekomst

Oprichter John Bom startte in 1993 aan de keukentafel en sindsdien is het hard gegaan en zit er geen rem op. Wij leren van gisteren, ontwikkelen vandaag en veranderen morgen!
Binnen BOM kunnen wij bouwen op een rijke historie en op die jarenlange ervaring bouwen wij voort. Dat doen we met de kennis van nu, gebruikmakend van de nieuwste technologie. De modernste systemen ondersteunen onze werkzaamheden, maar het zijn de mensen die het hem doen en daarom hebben we opleidingstrajecten in samenspraak met en passend bij de ambitie van elke individuele medewerker. Zo zijn we de zelflerende organisatie die wij willen zijn en leveren we maatwerk op alle fronten.

Wij zijn VCA** en ISO gecertificeerd!

Veiligheid en kwaliteit staan bij BOM Engineering voorop. Dat vinden wij niet alleen, we kunnen het ook bewijzen, want we zijn VCA** en ISO 9001 gecertificeerd!


Balen dat je nog niet bij BOM Engineering werkt?

Bij BOM geloven wij in autonome groei. Daarom zijn wij altijd op zoek naar initiatiefrijk talent dat voortdurend de grenzen opzoekt én verlegt, gedreven specialisten die samen met ons willen groeien naar grote hoogte.

Projectleider

  • HBO Werktuigbouwkunde of Mechatronica
  • Full-time

Bij BOM Engineering begint techniek met creativiteit én lef. Dat is ook hoe je werkt als projectleider. Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van projecten. Zo voel je dat ook. Je hebt oog voor detail. Alles klopt. Ook het contact met de opdrachtgever.

Bekijk

Mechanical engineer

  • HBO Werktuigbouwkunde of Mechatronica
  • Full-time

Als mechanical engineer werk je aan oplossingen die ertoe doen. Je kent de vraag, weet het antwoord en zoekt de grenzen van de mogelijkheden op. Geen beperkingen, maar steeds een stap verder, omdat je weet dat het concept daarmee beter wordt.

Bekijk

Tekenaar constructeur

  • HBO Werktuigbouwkunde of Mechatronica
  • Full-time

We kunnen jou je gang laten gaan. Je hebt genoeg technische kennis om te weten wat kan én hebt voldoende inlevingsvermogen om te begrijpen wat moet. Je maakt ontwerpen en detailtekeningen in CAD. Krachtig, inventief en met lef.

Bekijk