Bom Research Innovation Center (BRIC)

Het BRIC NEWS als PDF uitgave lezen, klik hier >>

De hightech proeftuin waar u direct kunt oogsten

Het Bom Research Innovation Center (BRIC) combineert het nieuwste van het nieuwste op het gebied van vision, robotica, servotechniek en lineaire servo transportsystemen tot oplossingen die direct werken voor u. In het BRIC komt alles samen. De engineers van BOM Engineering maken dat die gecombineerde
state-of-the-art technologie naadloos samenwerkt en door de modulaire opbouw flexibel inzetbaar is in alle soorten industrieën.

Innovatieve, welhaast futuristische oplossingen. Nauwkeuriger dan het menselijk oog en sneller dan mensenhanden. Verhoog de efficiency van uw productieomgeving met de full functioning hightech oplossingen die het BRIC u biedt.

 

Van uitvinden op bestelling naar proactief uitvinden om innovatie te versnellen
Veelal gaan engineers pas engineeren als de klant erom vraagt, maar met het BRIC gaan we een paar stappen verder en is BOM proactief gaan uitvinden. Omdat wij vinden dat u recht heeft op het beste van het beste bedenken we oplossingen voor vraagstukken die momenteel technisch nog niet haalbaar lijken. Het BRIC bewijst dat het nu al kan!

vision, robotica, servotechniek en lineaire servo transportsystemen
gecombineerd in een naadloos samenwerkende oplossing


Het BRIC komt met oplossingen voordat u ons iets vraagt. Omdat wij weten dat u vooruit wilt. Door de inzet van de juiste technologieën kan het nog beter, sneller en nauwkeuriger. Gerenommeerde partijen maken inmiddels gebruik van door het BRIC ontwikkelde toepassingen. Kom kijken en ervaar hoe het anders kan!

Kom langs aan het Emmerblok en zie hoe het werkt
We kunnen er uren over praten, maar veel liever tonen we u live wat er allemaal mogelijk is. In de innovatiebox van het BRIC hebben we werkende testopstellingen en wanneer we vooraf weten wat u wilt zien, dan zorgen we dat het systeem exact dat doet wat u wenst. De systemen zijn dermate gebruiksvriendelijk dat u dit zonder uitgebreide instructie in de toekomst eenvoudig zelf kunt doen.

 

A-merk producten worden in het BRIC geoptimaliseerd én gecombineerd
Wij werken intensief samen met de marktleiders op de diverse deelgebieden. Zij brengen kennis én producten in, zodat we de beste componenten kunnen toepassen. De vooruitstrevende BRIC-oplossingen werken voor u en maken het mogelijk om productieprocessen te optimaliseren door verregaande robotisering en automatisering.

productieprocessen optimaliseren
door verregaande robotisering en automatisering

Zo verbetert u de kwaliteit van uw eindproduct en uw concurrentiepositie. Bovendien bent u minder afhankelijk van personele beschikbaarheid, wat zeker in tijden van verplichte afstand op het werk een steeds belangrijkere voorwaarde is.

 

Flexibel aanpasbaar, modulair uitbreidbaar

Visiontechnologie wordt gebruikt om producten te scannen en te selecteren. Afhankelijk van het product kan dit door camera's, laser, infrarood, röntgen etc.
Per situatie passen we de configuratie aan. Dat geldt ook voor de toepassing van het type robot, de vorm van de gripper en het aanvoer- en transportsysteem.

BRIC, Flexibel aanpasbaar

scannen, herkennen, selecteren, oppakken en transporteren
sneller en nauwkeuriger dan ooit tevoren

leder product is uniek - qua vorm, materiaal, kleur, etc. - en vereist een eigen aanpak. Die diversiteit is een uitdaging, maar het besturingssysteem is vrij programmeerbaar en daardoor flexibel toepasbaar in omgevingen waar het draait om signaleren, scannen, controleren, selecteren om er vervolgens de gewenste actie mee uit te voeren. In de combinatie kan alles, maar door de modulaire opbouw kunt u ook enkel die onderdelen inzetten die nu voor u van toepassing zijn en de schaalbaarheid maakt dat het systeem met u mee kan groeien. Zo bent u klaar voor de toekomst. Direct werkend inzetbaar en aanpasbaar aan uw (veranderende) behoefte.

 

Het BRIC maakt dat u uw processen in goede banen leidt;
sneller, nauwkeuriger en beter dan ooit tevoren

Het draait uiteraard om functionaliteit, gebruiks- en bedieningsgemak, maar daarnaast is het geheel ook nog eens fraai vormgegeven. Stabiel, goed toegankelijk en te onderhouden en de traploze besturing op tafelhoogte (ooghoogte) is ergonomisch helemaal van deze tijd. U verliest geen kostbare ontwikkeltijd, maar kunt vrijwel direct aan de slag, want wij hebben met kennis van uw sector een voorschot genomen op de toekomst. In het BRIC gebouwd en getest, gecertificeerd en gebruiksklaar voor u. Het BRIC helpt u vooruit!