We barsten van ervaring met ...

Intensief sparren en elkaar inspireren, het leidt tot verrassende ideeën. Alles grijpt in elkaar en valt op z'n plek. Vooraf denken we goed na over het beoogde eindresultaat. Dit betekent dat je tijdens het ontwerpen alles in 3D visualiseert, doorrekent, bestudeert en uitgebreid test. Dat doen we bij BOM Engineering al jaren, maar met steeds verfijndere technieken - krachtige 3D ontwerptools en berekeningssoftware - want de ontwikkelingen gaan hard. Wij beperken ons niet tot het tekenwerk, in veel gevallen bouwen we het ook zelf in onze eigen assemblageruimtes. Zo weten we zeker dat wat wij bedenken in de praktijk ook exact dat doet wat wij voor ogen hebben. Alle disciplines onder één dak, dat is duidelijk voor iedereen en geeft ons een enorme slagkracht.

Bij BOM hebben we onze sporen verdiend op het gebied van speciaal machinebouw, piping & apparatenbouw, bedrijfsmechanisatie, sterkteberekeningen, risico-inventarisatie en -evaluatie, CE-markering en projectadvisering. Terugkijken is goed om te reflecteren en te leren waar je het nog beter had kunnen doen, maar daarna moet je weer heel snel vooruitkijken want daar liggen de nieuwe kansen. Complexe uitdagingen krijgen ons in beweging. Mooie dingen bedenken én uitvoeren. De engineers van BOM weten hoe het werkt.

Engineering
Sterkte berekeningen
Speciaal machinebouw
Projectmanagement
Piping & Plant design
Risico-inventarisatie & -evaluatie (RI&E)

Balen dat je nog niet bij BOM Engineering werkt?

Bij BOM geloven wij in autonome groei. Daarom zijn wij altijd op zoek naar initiatiefrijk talent dat voortdurend de grenzen opzoekt én verlegt, gedreven specialisten die samen met ons willen groeien naar grote hoogte.

Projectleider

  • HBO Werktuigbouwkunde of Mechatronica
  • Full-time

Bij BOM Engineering begint techniek met creativiteit én lef. Dat is ook hoe je werkt als projectleider. Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van projecten. Zo voel je dat ook. Je hebt oog voor detail. Alles klopt. Ook het contact met de opdrachtgever.

Bekijk

Mechanical engineer

  • HBO Werktuigbouwkunde of Mechatronica
  • Full-time

Als mechanical engineer werk je aan oplossingen die ertoe doen. Je kent de vraag, weet het antwoord en zoekt de grenzen van de mogelijkheden op. Geen beperkingen, maar steeds een stap verder, omdat je weet dat het concept daarmee beter wordt.

Bekijk

Tekenaar constructeur

  • HBO Werktuigbouwkunde of Mechatronica
  • Full-time

We kunnen jou je gang laten gaan. Je hebt genoeg technische kennis om te weten wat kan én hebt voldoende inlevingsvermogen om te begrijpen wat moet. Je maakt ontwerpen en detailtekeningen in CAD. Krachtig, inventief en met lef.

Bekijk