Wij zijn altijd op zoek naar initiatiefrijk talent

"Iedereen krijgt hier de ruimte om zichzelf te ontplooien en in de vijftien jaar dat ik hier nu werk heb ik aan ontelbare uitdagende projecten mogen werken. Naast hard werken is er ook tijd voor plezier. Die balans, de prettige sfeer en de platte organisatiestructuur maken dat veel collega’s net als ik hier jubilea vieren," aldus constructeur Ard-Jan Bovée die zijn 15-jarig jubileum vierde bij BOM Engineering.

BOM biedt gemotiveerde mensen die zoeken naar een baan vol afwisseling, een vast dienstverband met alle mogelijkheden om uzelf verder te ontwikkelen. Wij betalen een bij de functie passend salaris en hebben uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een collectief pensioen en ATV. Volg de weg naar succes, neem de afslag naar BOM.

De engineers van BOM hebben de kennis van morgen

Projectleider

Engineering

U bent verantwoordelijk voor de uitvoering van onze projecten. Hieronder vallen het opstellen van specificaties voor nieuwe projecten inclusief de daarbij behorende begroting en planning. Verder dient u zelfstandig de projecten in overleg met de opdrachtgever tot een goed einde te brengen. Van belang is zowel het technisch als ook het commerciële gevoel. Voorts behoren alle aspecten zoals veiligheid, onderhoud, uitbesteding etc. tot uw verantwoording.

Inkoop en montage

U bent verantwoordelijk voor de inkoop, assemblage en levering van de machines conform de inkoopopdracht. Aanpassingen worden met de opdrachtgever en intern door u bijgesteld. De planning voor het op tijd binnenkomen van de goederen en de daarvoor benodigde capaciteit wordt door u opgevolgd en indien van toepassing gecorrigeerd.

Functie-eisen

Een afgeronde HBO opleiding Werktuigbouwkunde of Mechatronica. U dient ervaring in een soortgelijk bedrijf te hebben. Verder dient u over aangetoonde leidinggevende capaciteiten - zowel verbaal als schriftelijk - te beschikken. Hierin staat onze opdrachtgever met zijn of haar project centraal. Vanzelfsprekend hebt u affiniteit met computers, techniek en bedrijfsvoering.

Mechanical engineer

Engineering

Uw werkzaamheden bestaan uit het zelfstandig maken en begeleiden van ontwerpen binnen onze projecten. Relevante zaken als onderhoud, duurzaamheid, planning, veiligheid etc. vallen onder uw verantwoordelijkheid. Als mechanical engineer zal u tevens één of meerdere tekenaars/constructeurs aansturen voor de uitwerking van zijn of haar ontwerp. U rapporteert aan de projectleider of opdrachtgever. Verder dient u te werken conform het kwaliteitshandboek van BOM Engineering en de daarbij behorende inkoopspecificaties. Voorts dient u zelfstandig, ten behoeve van de afdeling verkoop, conceptbegrotingen en omschrijvingen van de diverse machines te kunnen maken.

Inkoop en montage

Fabricage- en montagebegeleiding vindt zelfstandig plaats, hierbij zal een duidelijke terugkoppeling zijn naar de projectleider of opdrachtgever waardoor de projectvoortgang kan worden getoetst.

Functie-eisen

Een afgeronde HBO opleiding Werktuigbouwkunde of Mechatronica. Kennis in Inventor of Solid Works met minimaal 5 jaar relevante ervaring. Aangetoonde leidinggevende capaciteit zowel schriftelijk als mondeling. Affiniteit met computers, techniek en bedrijfsvoering.

Tekenaar / constructeur

Engineering

Het zelfstandig maken van ontwerpen en detailtekeningen in CAD. Hierbij worden de werkzaamheden begeleid door een projectleider of opdrachtgever. Werkwijze volgen en beheren van documenten conform het kwaliteitshandboek van BOM Engineering en/of de klantspecificaties.

Functie-eisen

Een afgeronde HBO opleiding Werktuigbouwkunde of Mechatronica. Schoolverlater met enige CAD-ervaring. Basiskennis Inventor of Solid Works. Affiniteit met computers en techniek.

Solliciteren