Wij spreken uw taal

BOM begrijpt uw business en de bijbehorende belangen. Daardoor hebben we veelal aan een half woord genoeg en kunnen we snel handelen. Wij selecteren zeker niet enkel op kennis en kunde, dat is weliswaar een eerste vereiste maar ook de mens moet passen bij onze én bij uw organisatie. Er moet een duidelijke klik zijn, alleen dan resulteert het in de zo gewenste langetermijnrelatie.

In de BOMMELDING laten we elk kwartaal een tevreden relatie aan het woord, onderstaand een compilatie.

Creatief denken en doen

De Efteling

"BOM Engineering verzorgt al vele jaren tot volle tevredenheid een belangrijke bijdrage voor onze projecten"

Met De Nieuwe Kleren van de Keizer kreeg het Sprookjesbos er in 2012 een klassiek buitensprookje bij. BOM was één van de ontwikkelpartners. Bart de Boer: "Het is betoverend echt. Het publiek ziet niets van de onderliggende techniek, en zo hoort het ook. Maar in feite zijn het gewoon machines, een stuk speciaalmachinebouw van het hoogste niveau en daar heeft BOM Engineering zijn sporen verdiend."

Sinds april 2010 is het park 365 dagen per jaar geopend. Voorheen werden grote onderhoudswerkzaamheden gepland in de periode dat het park gesloten was. Het hele jaar door open, vereist een flexibele instelling van de (onderhouds)partners. "Bij BOM begrijpen ze dat en bovendien zijn ze een betrouwbare advies- en sparringpartner. Omdat er vaak veel projecten tegelijkertijd lopen, is een juiste coördinatie van groot belang. Ook daar weet BOM, in de persoon van Stefan Mol, sinds jaren een prima rol te vervullen. Vooral zijn realistische kijk op de zaken weten wij te waarderen." Stefan reageert: "Het is prettig schakelen met de diverse mensen van de Efteling. Men is hier gewend de lat heel hoog te leggen en dat past bij onze manier van denken en doen. De Efteling brengt sprookjes tot leven en ik ben er trots op dat wij daaraan mee mogen bouwen."

Bayards

"BOM is een betrouwbare kennispartner"

In een halve eeuw tijd bouwde Bayards een stabiele reputatie op in de scheepsbouw, civiele bouwsector, defensie- én offshore-industrie. Manager Structural Engineering Johan van Loon: “De offshore-industrie is volop in beweging en dat verklaart de grote vraag naar helidecks, trappenhuizen, living quarters etc. In geval van piekbelasting wijk ik uit naar BOM. Daar is Arjan van Haaften inmiddels zo thuis in dit specialistische werk dat die, met zijn team, de complete engineering kan verzorgen. Het bovendek en alles wat daarbij hoort wordt in Inventor getekend. Er zijn mensen door BOM op Tekla-training gestuurd omdat we de onderconstructie in Tekla ontwerpen. BOM is een betrouwbare kennispartner. Korte lijnen, daar houd ik van en dat wat we afspreken komen we over en weer ook altijd na. Dat is de gezonde basis voor deze al zo lang bestaande relatie."