Voortvarend vooruit

Wij zijn flexibel in onze dienstverlening en dat betekent dat we samen met u, of geheel autonoom, exact conform uw eisen en wensen de totale projectrealisatie verzorgen. Maximale aandacht zodat uw project succesvol verloopt. U wenst hoogvliegers met kennis van zaken. die met beide benen op de grond staan en stevig de touwtjes in handen hebben? BOM Engineering ontzorgt en staat voor maximaal resultaat!

Na de verbouwing in 2015 hebben we maar liefst 1600 m2 kantoorruimte, waarin 50 CAD-werkplekken zijn gesitueerd. We hebben inmiddels meer dan 80 vaste medewerkers en voor het realiseren van onze projecten zijn er 4 assemblageruimtes en een montagehal met een totaaloppervlak van ruim 1000 m².

Gedreven specialisten

Goed opgeleide, gemotiveerde mensen met stuurmanskunst, realiteitszin en visie werken bij BOM. Onze moderne wereld heeft meer dan ooit behoefte aan doorzetters, aan mensen die van aanpakken weten. Bij BOM werken mensen met allemaal hun eigen persoonlijkheid en creatieve geest die resultaatgericht met oog en oor voor mens en milieu (mee)werken aan innovatieve totaaloplossingen. Gedreven specialisten - mechanical engineers, tekenaars, constructeurs, projectleiders enz. - die het overzicht behouden en bereid zijn te leren en kennis willen delen over de disciplines heen. Initiatiefrijk talent dat voortdurend de grenzen opzoekt en verlegt en samen met ons wil groeien naar grote hoogte.

Techniek en duurzaamheid, voortvarend vooruit.

Historie en toekomst

Wij leren van gisteren, ontwikkelen vandaag en veranderen morgen! Binnen BOM kunnen wij bogen op een rijke historie en op die jarenlange ervaring bouwen wij voort. Dat doen we met de kennis van nu, gebruikmakend van de nieuwste technologie. Bij BOM hebben we het adaptief vermogen en de wil om ons verder te ontwikkelen. De modernste systemen ondersteunen onze werkzaamheden, maar het zijn de mensen die het hem doen en daarom hebben we opleidingstrajecten in samenspraak met en passend bij de ambitie van de individuele medewerker. Zo zijn we de zelflerende organisatie die wij willen zijn. Een kenniscentrum waar volop ruimte is voor nieuwe ideeën. Want dat is waar alles mee begint; een goed idee. Wij zetten ideeën om in passende maatwerkoplossingen die u vooruit helpen.